Makeiset ja juomat yrityksille tai yrityslahjaksi

Miltä yrityksesi maistuu?

CandyTown tarjoaa asiakkaidensa käyttöön laajan makeisista, snackseistä ja juomista koostuvan tuotevalikoiman. Valikoimastamme voit tila Toimialasta tai yrityksestä riippumatta Fazer Yritysmyynti pystyy rakentamaan yritystä parhaiten palvelevan kokonaisuuden tai valikoiman tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Vahvuuksiimme kuuluu laajan valikoiman lisäksi nopeat toimitusajat sekä Premium luokan laadukkaat tuotteet. Eri hintaluokan tuotteet tuovat mukanaan vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia oli kyseessä vaikka messutapahtuma tai kansainvälinen asiakastapahtuma.

Esimerkkejä käyttötarkoituksista:

Asiakaslahjat
Lahjat yhteistyökumppaneille tai omalle henkilökunnalle
Myynnin tukeminen
Toimisto-, vastaanotto- ja hotellimakeiset
Tapahtumakassit
Sesonkilahjat, esimerkiksi joulu
Kokoustarjoilut

Tuotteillamme teet jokapäiväisestä toiminnasta yhtä herkullista riippumatta ajankohdasta tai tilanteesta. Tapahtumia järjestettäessä arki on haasteita täynnä: kuinka tehdä juuri tästä, käsillä olevasta tapahtumasta elämyksien elämys? Kuinka ylittää odotukset kerta toisensa jälkeen? Suunnitellaan yhdessä tapahtumaasi unohtumattomat makuelämykset.

Asiointi sujumaan - hyvällä jälkimaulla

Yhä useammat yritykset ja organisaatiot ovat huomanneet makeisten ihmeitä tekevän voiman asiakaspalvelussa. Kun esimerkiksi omaa vuoroa odottaessa saa suunsa makeaksi laadukkaalla makeisella, on jonotus mukavampaa ja asioinnilla on taipumus järjestyä, jatkossakin.

Tilaa laskulla yrityksen Y-tunnuksella

Voit tilata verkkokaupastamme perinteisten maksutapojen lisäksi myös yrityksellesi osoitetulla laskulla, kun teet tilauksen yrityksen Y-tunnusta käyttäen. Laskun ja yrityksen luottoraja on yrityskohtainen ja sen myöntää maksukumppanimme Klarna Bank AB. CandyTownilla ei ole päätösvaltaa lasku- tai luottorajan suuruuteen. Luottoraja kasvaa jokaisen tilauksen jälkeen ja kun lasku on maksettu. Voit tiedustella omaa lasku- ja tai luottorajaasi Klarnan Asiakaspalvelusta.

Suuremmat määrät jälleenmyyjille suoraan tukusta

Jos olet jälleenmyyjä eli omistat kioskin, kaupan tai muun vastaavan tuotteita myyvän yrityksen ja kaipaat valikoimiisi säännöllisiä ja suuria toimituseriä, voit ottaa suoraan yhteyttä Sweetcate karkkitukkuun. Suuri toimituserä tarkoittaa satojen kilojen kertaostosta, ja näitä toimitetaan kauppaasi säännöllisesti. Ilmaisen toimituksen raja on 300kg.

Tutustu verkkokauppaamme ja tilaa tuotteet kätevästi suoraan työpaikallesi!