Mistä penkkarikarkit halvalla, No CandyTownilta netistä tietenkin

Halvat ja hyvänmakuiset abikarkit netistä nopealla toimituksella ja varmasti budjettiin sopivalla hinnalla. Muista, että syöt penkkarikarkkeja todennäköisesti myös itse, joten laadulla ja maulla on väliä.

Penkkarikarkkien heitto kuuluu oleellisesti penkkariajelun perinteisiin. Varsinaisen koulutyön päättymisen jälkeen vietettävät penkinpainajaiset on karnevaalihenkinen rieha ja abeille viimeinen tilaisuus irrotella ennen siirtymistä lukulomalle ylioppilaskirjoituksia varten. 

Sama valmiiksi edullinen hinta kaikille

Tuomme kaikki penkkarikarkit ja abikarkit itse maahan, joten hinta on varmasti edullinen. Ja koska osaltamme haluamme taata kaikille saman penkkarikokemuksen, on penkkarikarkkien valmiiksi halpa hinta sama kaikille. Voit siis tilata suoraan verkkokaupasta karkit itsellesi, luokallesi tai vaikka koko koulullesi. Hinta on varmasti edullinen ja karkit varmasti suun mukaisia. 

Nopea toimitus - silloin kun karkkia vielä riittää

Toimitamme kaikki penkkarikarkit perille jo muutaman päivän sisällä tilauksesta, koska lähetämme ne tuoreena suoraan omalta varastoltamme Turusta. Myymme joka vuosi kaikki abikarkit loppuun, joten tilaa ajoissa kaikki tarvitsemasi karkit.

Paljonko karkkia penkkareihin

Yleisin kysymys jota kuulemme on kuinka paljon karkkia penkkareihin pitää varata tai mikä on hyvä penkkarikarkkien määrä. Toki se on heittäjästä kiinni kuinka paljon penkkarikarkkeja heittää, vai tuleeko ne syötyä itse, mutta tässä suuntaa-antavat ”ohjeet” joilla varmasti pääset alkuun.

Mä syön nää kyl ite 2-4kg
No heitellään nyt 4-6kg
Ronskilla kädellä 6-8kg
Ei varmaan lopu 8-10kg
Vuoden karkkitykki 10-12kg

Suosituin määrä, joka ilmenee vuosittain, on noin 6-8 kiloa per abi. Paperipäällysteisiä abikarkkeja ei hanskallisiin käsiin kuitenkaan montaa kerralla mahdu, joten tuo määrä riittää varmasti moneen heittoon jopa tuntien ajan.

Myös abikarkkien maulla on väliä

Muista, että et ainoastaan heitä karkkeja alemmillesi vaan syöt penkkarikarkkeja todennäköisesti myös itse, joten laadulla ja maulla on väliä. Olemme valinneet penkkarikarkkimme aina huolella, joten myös makuun voit luottaa. Valitse siksi CandyTownin hyvänmakuiset ja laadukkaat abi- ja penkkarikarkit!

 

Huom! Yli 150€ tilaukset ilmaisella toimituksella suoraan kotiin, kouluun tai työpaikalle.

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Messukarkit

  Alkaen 1,29 € / 100g

 2. Penkkarikarkit

  Alkaen 0,69 € / 100g

 3. Penkkarikarkit 10kg
  48,90 € / kpl
 4. Penkkarikarkit 480kg
  1 871,90 € / kpl

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen