Valkosuklaa salmiakki Popcorn Leziz Oy

Varastossa
Tuotenumero
1842
1
29
€ / 100g
54
90
€ / pkt
Grouped product items
  • Osta mitä tahansa 100g tuotetta 10 hintaan 1,19 € / 100g ja säästä 8%
  • Osta mitä tahansa 100g tuotetta 20 hintaan 1,09 € / 100g ja säästä 16%
Määrä
x 100g
Määrä
x pkt

Lähetämme tilauksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä


Nouto Postista 5€ lähetys


Toimitus kotiin 10€ lähetys


Osta nyt maksa myöhemmin


100% Tuoretta Premium laatua


Lähetämme tilauksesi viimeistään seuraavana arkipäivänä


Nouto Postista 5€ lähetys


Toimitus kotiin 10€ lähetys


Osta nyt maksa myöhemmin


100% Tuoretta Premium laatua

Valkosuklaa salmiakki Popcorn on nimensä mukaisesti yhdistelmä täyteläistä valkosuklaata ja kipakkaa salmiakkia, jonka kuorrutuksen alla piilee rapea popcorn sydän. Tämä yhdistelmä saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta sitä maistettuaan tietää, että tämä liitto on kirjoitettu tähtiin. Valkosuklaa salmiakki Popcorn on karkki, jota on pakko kokeilla ainakin kerran.

Sokeri, kaakaovoi, maitosokeri (laktoosi), rasvaton maitojauhe, maissi, herajauhe (maidosta), kookosrasva, maitorasva, siirappi, emulgointiaine (E322 soijalesitiini), väri, kookosöljy, pintakäsittelyaine (E414 arabikumi), lakritsijauhe. SAATTAA SISÄLTÄÄ vehnä tai pähkinä jäämiä.

Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tuotteen ainesosat myös myyntipakkauksesta ennen käyttöä.

Säilyvyys: itse kokoamasi karkkibuffetin eli 100g tuotteiden parasta ennen päiväys on vähintään 90 päivää tilauksesta ellei pakkauksessa toisin mainita. Täydet alkuperäistuotepakkaukset säilyvät usein jopa vuosia.

Tiedämme, että käännyit CandyTownin puoleen sillä halusit sukeltaa suureen valikoimaamme herkullisuutta valmiina matkaamaan oveasi kohti. Vaikka makuhermojasi kihelmoi luethana silti vielä seuraavat tärkeät huomautukset.

Kun tilaat tuotteita minä tahansa arkipäivänä ennen klo 12 pakkaamme ne vielä samana päivänä ja saat tuotteet todennäköisesti itsellesi jo heti seuraavana arkipäivänä. Aika makeaa, vai mitä!.

Kun ostat yhtä tai "muutamia" eri tuotemakuja 100g mukaan pakkaamme ja toimitamme sinulle tilaamiasi tuotteita tasan kyseisen painon verran.

Kun ostat useita eri tuotemakuja 100g mukaan pakkaamme valitsemasi tuotteet lähes tasan tilaamasi painon verran - ehkä hieman enemmän, ehkä hieman vähemmän - mutta tasaamme lopuksi tuotteiden kokonaispainon tarkalleen tilaamasi kokonaismäärän mukaan. Toivottavasti ymmärrät, että jokaisen karkin punnitseminen on aikaa vievää puuhaa, joten päätimme pakata tuotteet näin.

Pakkaamme kaikki 100g tuotteet irtomakeisille tarkoitettuun CandyTown karkkikippoon, jossa ne menevät keskenään sekaisin. Huomioi tämä kun teet irtokarkkiostoksia. Täydet myyntipakkaukset lähetämme niiden alkuperäisissä pakkauksissa. Pähkinät sekä sokerittomat, gluteenittomat ja vegaaniset karkit pakkaamme muista irrallaan oleviin pakkauksiin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Valkosuklaa salmiakki Popcorn Leziz Oy
Arviosi